Avlyst Familietur - Overnattingstur til Torfinnsheim

22. juni kl. 15:00
23. juni
Fellestur, Fottur, Torfinnsheim
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Turen er avlyst på grunn av for få påmeldte.

Bli med oss på overnattingstur til Torfinnsheim! Turen krever påmelding.

Hytta ligger ved Torfinnsvatnet i vestenden av Gråsidefjellet i den sørlige delen av Voss. Hytta har et stort oppholdsrom, kjøkken og seks soverom med tilsammen 28 køyer med utstyr. Kjøkkenet er godt utstyrt med kjøleskap og komfyr, og det er strøm til koking og oppvarming. Hytta har ikke proviant.

Turen starter ved kraftstasjonen på Hodnaberg, hvor det er gode parkeringsmuligheter. Fra Hodnaberg går det T-merket sti fram til hytta. Turen er ca 2 km én vei og vi beregner en god times gåtid. Vi har en liten konkurranse med å telle T'er opp til hytta, så her er det viktig å følge med! Det blir premieutdeling etter middag for den som har klart å telle riktig :)

Ta med tørstedrikke og litt snacks til gåturen, samt mat og eventuelt drikke (annet enn vann) til frokost på søndag. Turleder har med middag som vi lager i fellesskap på hytta. Vi har også med lørdagsgodt til barna. Ingredienser fordeles til deltakerne før oppstart, slik at alle hjelper til å bære opp til hytta. Vil du ha noe annet enn vann å drikke til middag, må du selv ta med dette. Ta også med ekstra klesskift/klær (tilpasset vær og temperatur), samt sove-/lakenpose eller sengetøy, og tannbørste/tannkrem og andre nødvendige hygieneartikler.

Turlaget har reservert sengeplasser på hytten, men den enkelte må skrive seg inn og gjøre opp for seg og sine. Du får hjelp til dette hvis du trenger, husk å ta med medlemsnummeret ditt hvis du er medlem.
Pris for overnatting på hytten er:
Medlem : Voksen: 265 kr, Ungdom (13-26 år): 130 kr, barn (0-12 år): 0 kr
Ikke-medlem: Voksen og ungdom (13-26): 375 kr, barn (0-12) :185 kr

Turen starter kl 15:00 fra Hodnaberg. Det er ca en times kjøring fra Samnanger. Ta kontakt med turleder om du ønsker å kjøre i følge, eller om du har andre spørsmål.

Familietur - Overnattingstur til Torfinnsheim

Bli med oss på overnattingstur til Torfinnsheim! Turen krever påmelding. Hytta ligger ved Torfinnsvatnet i vestenden av Gråsidefjellet i den sørlige delen av Voss. Hytta har et stort oppholdsrom, kjøkken ...

Turleder:

• Torbjørn Storås