Hananipa

Fellestur

Dato
29. september kl. 13:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangør
Samnanger Turlag
Turområde
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Fellestur fra Nordre Skulstad til Hananipa. 

Parkering/oppmøte: Vi møtes kl. 13.30 ved Hjelle på Trengereid og fyller opp bilene for samkjøring videre på grunn av begrenset parkering. Vi kjører så ned til Trengereid, tar av til Skulstad og følger Skulstadvegen til Nordre Skulstad (370 moh).

Vi går et lite stykke på en vei opp til demningen. Videre følger vi god sti langs Skulstadvatnet og går opp Fagerdalen til skiltet stiskille der vi tar til høyre og følger stien videre mot toppen (718 moh) med Hananipa i sikte underveis. Turen er ca. 6 km tur/retur, 2-3t gange.

Ta med mat og drikke, så tar vi en rast på toppen. Vi tar oss tid til å utforske stiene på platået og nyte utsikten i alle retninger. 

Generelle vilkår du aksepterer ved å delta på turen: http://www.bergenoghordalandturlag.no/Generelle%20vilkår/

Turer kan måtte endres på kort varsel som følge av vær eller andre uforutsette hendelser. Sjekk alltid Facebook eller nettsidene våre for oppdatert informasjon i forkant av en tur.

Hananipa

Fellestur fra Nordre Skulstad til Hananipa.  Parkering/oppmøte: Vi møtes kl. 13.30 ved Hjelle på Trengereid og fyller opp bilene for samkjøring videre på grunn av begrenset parkering. Vi kjører så ned til ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Beate Aasebø
  • Vibeke Raae