Rundtur Totlandsfjellet i Samnanger

Fellestur

Dato
11. oktober kl. 10:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Samnangerturlag, Samnanger,
Arrangører
Samnanger Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med Vigleik på rundtur på Totlandsfjellet.

Oppmøte/parkering: BKK Frøland Kraftverk

Turbeskrivelse: Vi følger stien bak kraftverket opp i Fossahagen og videre til Frølandstjørna. Så følger vi ryggen oppover mot Dal og nyter flott utsikt underveis mot Mørkhølen. Vel fremme ved varden på Totlandsfjellet, 540 m.o.h. tar vi oss en rast. Vi går nedover mot Svensdalen og passerer jettegrytene på Totland før vi kommer ned til kraftstasjonen igjen. Middels hard tur på ca. 4 timer inklusiv pauser.

Stigning: Ca. 500 høydemeter

Ta med: Mat, godt med drikke, klær tilpasset vær og vind

OBS! På grunn av koronasituasjonen må vi ha oversikt over hvem som er med på våre arrangement. Det er derfor påmelding på turene våre. Du trenger ikke være medlem av DNT for å melde deg på, men du må ha/opprette en bruker. Det gjøres i påmeldingen. Der legger du også til andre i husholdningen som skal være med på turen. Det er en begrensning på 20 deltakere på denne turen. Pga. pågående utbrudd av koronasmitte i Bergen kommune ønsker vi ikke å blande folk fra ulike geografiske områder. Vi begrenser derfor turen slik at den gjelder for personer som bor i Samnanger kommune.

Dersom du er smittet av korona, er i karantene/hjemmeisolering eller har noen form for symtpomer på luftveisinfeksjon eller nedsatt allmenntilstand, skal du ikke møte på aktiviteten/turen. Ellers overholder vi vanlige smitteråd ved å holde avstand og unngå klemming, håndhilsing og annen fysisk kontakt mellom deltakere som ikke tilhører samme husholdning. Vi ber alle respektere reglene, slik at vi kan fortsette å gjennomføre turer i løpet av høsten.

Les generelle vilkår du aksepterer ved å delta på turen, uavhengig av om det er påmelding eller ikke.

Turer kan måtte endres på kort varsel som følge av vær eller andre uforutsette hendelser. Sjekk alltid Facebook eller nettsidene våre for oppdatert informasjon i forkant av en tur.

Rundtur Totlandsfjellet i Samnanger

Bli med Vigleik på rundtur på Totlandsfjellet. Oppmøte/parkering: BKK Frøland Kraftverk Turbeskrivelse: Vi følger stien bak kraftverket opp i Fossahagen og videre til Frølandstjørna. Så følger vi ryggen oppover mot Dal og ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Vigleik Tysseland