Barnas Turlag: Kveldsmattur med steinjakt

Fellestur

Dato
11. mai kl. 17:30 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangør
Samnanger Turlag
Turområde
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Parker på Bjørkheim. Gå over gangfeltet og ta til høgre og så vidare opp til toppen av Rødsvegen. Turen starter på Rødne, derfra går vi gjennom skogen og leter etter malte steiner som er "gjemt" langs løypa. Vi finner oss en fin plass i skogen der vi skal spise kveldsmaten vår. Stien tar oss videre ned til Lauvskar der vi går langs gamleveien ned igjen til Bjørkheim. 

Ta med: Kveldsmat og drikke, sitteunderlag, antibac

Utstyr: Vanntette sko og ellers klær etter været

Turen er gratis og åpen for alle. Vi håper å se både nye og kjente fjes.

Foreldre/voksne er selv ansvarlig for barna de har med seg.

OBS! På grunn av koronasituasjonen må vi ha oversikt over hvem som er med på våre arrangement. Det er derfor påmelding på denne turen. Du trenger ikke være medlem av DNT for å melde deg på, men du må ha/opprette en bruker. Det gjøres i påmeldingen. Der legger du også til andre i husholdningen som skal være med på turen. Det er en begrensning på totalt 20 deltakere på denne turen. Du skal få en bekreftelse på e-post fra Den Norske Turistforening om at du er påmeldt (sjekk evt. i spam-mappen)

Dersom du er smittet av korona, er i karantene/hjemmeisolering eller har noen form for symtpomer på luftveisinfeksjon eller nedsatt allmenntilstand, skal du ikke møte på aktiviteten/turen. Ellers overholder vi vanlige smitteråd ved å holde avstand og unngå klemming, håndhilsing og annen fysisk kontakt mellom deltakere som ikke tilhører samme husholdning. Vi ber alle respektere reglene, slik at vi kan fortsette å gjennomføre turer i løpet av året.

Les generelle vilkår du aksepterer ved å delta på turen, uavhengig av om det er påmelding eller ikke.

Turer kan måtte endres på kort varsel som følge av vær eller andre uforutsette hendelser. Sjekk alltid Facebook eller nettsidene våre for oppdatert informasjon i forkant av en tur.

Barnas Turlag: Kveldsmattur med steinjakt

Parker på Bjørkheim. Gå over gangfeltet og ta til høgre og så vidare opp til toppen av Rødsvegen. Turen starter på Rødne, derfra går vi gjennom skogen og leter etter malte steiner som ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Vibeke Raae
  • Catrin Langeland