Eventyrtur til Hamburgarsteinen

Fellestur

Dato
1. mai 2018 kl. 12:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangør
Samnanger Turlag
Turområde
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på eventyrtur til Hamburgarsteinen. Svein O. Aadland er med og forteller eventyrene sine om Brørne Truse og om Hamburgarsteinen. Husk mat og drikke til rast underveis. Oppmøte ved Raunekleiva kl 12. 

Turen er gratis og åpen for alle, men har noe stigning. Det kan være lurt med skuldre/bæresele/meis til de minste. Turen går først på skogsvei og så over på sti. Turen er merket og det er ca. 2 km til Hamburgarsteinen. Det kan være snøflekker og vått i terrenget, så vi anbefaler støvler eller gode fjellsko, gjerne med gamasjer.  Vi kommer med en oppdatering om snøforhold nærmere turstart.

Vi hadde også planlagt at de som ønsket kunne fortsette turen opp til Raudvatnet for å sette ut Folk til Fjells-postkassen. På grunn av snømengde gjennomfører vi ikke dette.

Foreldre/voksne er selv ansvarlig for barna de har med seg. 
Generelle vilkår du aksepterer ved å delta på turen: http://www.bergenoghordalandturlag.no/Generelle%20vilkår/

Turer kan måtte endres på kort varsel som følge av vær eller andre uforutsette hendelser. Sjekk alltid Facebook eller nettsidene våre for oppdatert informasjon i forkant av en tur.

Eventyrtur til Hamburgarsteinen

Bli med på eventyrtur til Hamburgarsteinen. Svein O. Aadland er med og forteller eventyrene sine om Brørne Truse og om Hamburgarsteinen. Husk mat og drikke til rast underveis. Oppmøte ved Raunekleiva kl ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Vibeke Raae
  • Evy Gjerde Urås