Barnas Turlag: Badetur i Svensdalen

Fellestur

Dato
21. august 2018 kl. 17:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangør
Samnanger Turlag
Turområde
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi har fått låne den private badeplassen i Svensdalen og håper mange vil bli med oss på felles badetur til den idylliske perlen denne ettermiddagen. Har du ikke lyst til å bade kan du selvsagt bli med likevel, da det er en flott tur og nydelige omgivelser for kveldsmatspising. 

Vi møtes/parkerer på Høyseter rett før veien til Svensdalen. Det tar ca. ti minutt å kjøre dit fra Nesodden. Vi går sammen på vei ca. 1 kilometer inn til badeplassen. Der bader og koser vi oss sammen og spiser medbrakt niste. Det er benker og murer og fine berg å raste på.

Ta med badetøy/utstyr dersom du vil bade, mat og drikke, sitteunderlag. Det kan være lurt med noe varmt å ha i koppen når en er ferdigbadet.

Takk til grunneierne for lån av parkeringsplass og badeplass. 

Turen er gratis og åpen for alle. Foreldre/voksne er selv ansvarlig for barna de har med seg og må halde oppsyn med barna sine når de er i og ved vannet.


Generelle vilkår du aksepterer ved å delta på turen: http://www.bergenoghordalandturlag.no/Generelle%20vilkår/

Turer kan måtte endres på kort varsel som følge av vær eller andre uforutsette hendelser. Sjekk alltid Facebook eller nettsidene våre for oppdatert informasjon i forkant av en tur.

Barnas Turlag: Badetur i Svensdalen

Vi har fått låne den private badeplassen i Svensdalen og håper mange vil bli med oss på felles badetur til den idylliske perlen denne ettermiddagen. Har du ikke lyst til å ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Vibeke Raae