Kom deg ut på Natt i Naturen

1. september kl. 17:00
2. september kl. 11:00
Samnanger Turlag, Bergen og Hordaland Turlag

Vi sparker i gang med Kom deg ut-dagen på lørdag ettermiddag, før vi glir over i #nattinaturen med utekino lørdag kveld til søndag morgen. Du bestemmer selv om du vil være med oss hele veien, eller om du vil gå hjem litt tidligere. Er du ikke medlem i DNT er du selvfølgelig velkommen likevel :) Men på lørdag anbefaler vi da at du finner vervestanden vår og melder deg inn i DNT. Da får du resten av 2018 og hele 2019 for prisen av ett års medlemskap, med de medlemsfordeler  det utløser. I tillegg er du med og støtter arbeidet vårt.

Kom deg ut til aktiviteter som kanopadling, dart, turtipp, ansiktsmaling og ulike spill på lørdag ettermiddag mellom kl. 17 og 20. Slå opp teltet, finn frem soveposen og grill din medbragte middag på våre varme bålpanner, slik at du er klar når vi fyrer i gang kinoen så fort mørket har senket seg (mellom kl. 21-21.30). Vi serverer popcorn/baconsnacks og varm drikke til kinoen, du tar med noe å sitte på og kanskje et pledd å kose deg under. Filmen er en animert familiefilm med 6 år som anbefalt aldersgrense. Før kinoen fyrer vi opp i bålpannene med ved og setter ut fakler for ekstra stemning :)

Søndag morgen kan du ta en stille padletur, før du varmer havregrøten du har med på en av våre bålpanner. Eller kanskje er det ostesmørbrød du har med i sekken. Vi stiller med lapper til "frokostdessert" for de som har lyst på, og du skal ikke se bort fra at vi har en kopp kaffe på lur også. Når vi er mett og god og ferdig skravlet med naboen, pakker vi teltene sammen og drar hjemover.

Gilde sponser oss med én pølse pr. person, så vi har en liten snack hvis ulvehungeren skulle ta deg i løpet av ettermiddagen.

Arrangementet er gratis og åpent for alle, og det blir deltakerpremier til alle barn.

Generelle vilkår du aksepterer ved å delta på arrangementet: http://www.bergenoghordalandturlag.no/Generelle%20vilkår/

OBS! Arrangementet kan måtte endres på kort varsel som følge av vær eller andre uforutsette hendelser. Spesielt kinoen er væravhengig. Sjekk Facebook eller nettsidene våre for oppdatert informasjon i forkant av arrangementet.

Ta med til #nattinaturen:

• Telt, sovepose, liggeunderlag, pute, lykt, toalettsaker
  • Middag og eventuelt kvelds (lørdag) og frokost (søndag), inkl. drikke
  • Varme klær og evt. pledd (det blir kjølig å sitte stille og se film), og ellers klær etter vær og temperatur

Du kan parkere rett ved siden av leiren, så du slipper å pakke lett. Og når naturen kaller har vi fått låne toalett og vask i BKK sitt bygg (blir låst om natten).

Kom deg ut på Natt i Naturen

Lørdag 1. september arrangerer vi Kom deg ut-dagen og Natt i Naturen på kraftstasjonen til BKK på Frøland. Vi sparker i gang med Kom deg ut-dagen på lørdag ettermiddag, før vi ...

Turleder:

• Evy Gjerde Urås