Barnas Turlag: Pølsefest på bål

6. november kl. 17:30 - 19:00
Samnanger Turlag, Bergen og Hordaland Turlag

På årets siste kveldsmattur tenner vi bål, og turlaget spanderer pølser. Vi har pølser og pølsebrød. Dere tar med ketsjup og annet dere har lyst på til pølsene, i tillegg til drikke (gjerne noe varmt i koppen), sitteunderlag, klær etter vær og hodelykt. Vi følger refleksene til bålplassen og håper vi finner både frem og tilbake :)

Oppmøte i Aldalen, og vi starter som vanlig kl. 17.30.

Turen er gratis og åpen for alle og vi spanderer vanlige Gilde grillpølser.

Generelle vilkår du aksepterer ved å delta på turen: http://www.bergenoghordalandturlag.no/Generelle%20vilkår/

Barnas Turlag: Pølsefest på bål

Turledere: