Romjulstur til Neset på Ådland

30. desember kl. 16:30 - 18:30
Fellestur, Fottur, Bål, Samnanger, Juletrefest, Fakkeltog, Romjulstur

Oppmøte på parkeringsplassen ved kirka på Ådland. Vi deler ut fakler så langt vi har, og går i fakkeltog ned til grindbygget i Neset.

Der har vi bål for spidding av pølser. Turlaget spanderer gløgg, varm saft, pepperkaker og klementiner.

Etter maten går vi rundt juletreet og kanskje dukker både Turboreven og nissen opp?

Ta gjerne med/på: Sitteunderlag, pølser, grillspyd, refleksvest, hode-/lommelykt, nisselue og klær/sko tilpasset været.

Arrangementet er gratis og åpent for alle, og varer ca 1,5-2 timer.

Generelle vilkår du aksepterer ved å delta på turen: http://www.bergenoghordalandturlag.no/Generelle%20vilkår/

Romjulstur til Neset på Ådland

Ta med familie og venner og bli med turlaget på en stemningsfull avslutning på året. Oppmøte på parkeringsplassen ved kirka på Ådland. Vi deler ut fakler så langt vi har, og går i fakkeltog ...