Bli med på Moroa!

Generelt

Alt arbeid i turlaget og DNT er gjort på dugnad. Fordi vi brenner for turer i skog og mark, og veldig gjerne vil ha andre med oss!

Vi arrangerer i 2017 22 turer av forskjellig lengde og vanskelighetsgrad. I tillegg har vi aktiviteter som de nasjonale Kom deg ut-dagene, stirydding og tilsyn med Gullhorgabu (se info til høyre).

Vi er ikke så mange ennå, og vi vil veldig gjerne ha DIN hjelp! Kan du bidra med stirydding? Med turforslag? Med turledelse? Med planlegging og gjennomføring av ulike arrangement? Vil du bare være i kulissene? Vil du være i front? Vi fikser det! Ta kontakt!! Vi gleder oss til å høre fra deg!

Stier

Samnanger Turlag har inngått en partnerskapsavtale med Samnanger kommune. Dette gir oss ansvar for vedlikehold av følgende stier:

I tillegg er vi medansvarlig på følgende stier:

Minimum hver vår er vi ute og sikrer at stiene er gode å gå på, og at skikkelig merking er på plass.

Gullhorgabu

Samnanger Turlag har ansvaret for tilsyn med Gullhorgabu, som ligger ved Nedre Gulltjørn i Samnanger kommune.

Hyttetilsynet består i dag av fem medlemmer. Disse er stadig vekk å finne på tur til Gullhorgabu for å fikse ett eller annet stort eller smått. Kunne du tenke deg å bidra? Kontakt Niels, som er leder i hyttetilsynet.