Gullhorgabu

Gullhorgabu 2014
Gullhorgabu 2014

Bergen og Hordaland Turlag sin nyeste hytte, Gullhorgabu, ligger ved Nedre Gulltjørn i Samnanger kommune. Samnanger Turlag er så heldig å ha tilsyn med denne fantastiske hytten. Det innebærer at vi tar oppgjøret, sørger for at stort og smått som trenger å komme opp eller ned faktisk kommer opp eller ned, passer på at det er mat tilgjengelig, fikser mindre skader og generelt steller med hytten. I juni og på høsten er det en større dugnad sammen med Bergen og Hordaland Turlag. Da er det ofte helikopterslipp og masse folk i sving. Dette er en sosial hendelse, vel så mye som tungt arbeid, og vi inviterer deg til å bli med. Vi annonserer dugnaden i Samningen og på våre facebooksider en tid i forveien.

Leder for hyttetilsynet er Arnfinn Jørgensen og kan kontaktes på telefon 977 01 161.

Er du innom Gullhorgabu en tur og har tilbakemeldinger, send oss gjerne disse på samnanger.turlag@gmail.com, eller ta direkte kontakt med Arnfinn.

For mer beskrivelse av Gullhorgabu og andre hytter i Bergsdalen, kan vi anbefale ut.no. Sammen med BreidablikKiellandbuVending og Høgabu, er dette en fin mulighet for å gå fra hytte til hytte en helg eller to.

Du kan også kikke innom Bergen og Hordaland Turlag sine nettsider for å finne flere tips til hytter og ruter. Her finner du mer informasjon om hvilke hytter som finnes, hvilke hytter som passer til nettopp den turen du planlegger,  samt priser og bookingsinformasjon.