Kom deg ut-dagen i Sætervika

1. september kl. 14:00 - 17:00
Samnanger Turlag, Bergen og Hordaland Turlag

DNT arrangerer nasjonal Kom deg ut-dag første søndag i september og Samnanger Turlag inviterer i den forbindelse til gøyal aktivitetsdag. i Sætervika. Der kan du få skyte med pil og bue, balansere på liner og spille badminton, fotball, volleyball og boccia. Delta på turtipp (quiz) og bli med i trekning av premier blant de som har svart. Nyt en rolig tur i kano eller ta et forfriskende bad. Kanskje finner du krabber i fjæra? Ta med fiskestangen om du ønsker å prøve lykken i sjøen.

Turboreven kommer - vi håper du også kommer.

Du kan grille medbrakt mat på våre varme bålpanner, og det er mange bord og benker for en pust i bakken og nyte ettermiddagen med oss.

Vi har også en vervestand der vi har et knallgodt tilbud på medlemskap i DNT. Melder du deg inn på KDU dagen (via nettet med kortbetaling innen kl 23:59 1/9-19) får du medlemskap for resten av 2019 og hele 2020. Kom gjerne innom teltet og ta en prat med oss om medlemsfordeler, turprogram, hytter, dugnad og annet. Kom deg ut - meld deg inn!

Arrangementet er gratis, åpent for alle og passer for hele familien. Det blir deltakerpremier til alle barn.

Foreldre/voksne er selv ansvarlig for barna de har med seg.
Generelle vilkår du aksepterer ved å delta: http://www.bergenoghordalandturlag.no/Generelle%20vilkår/

Velkommen ut!

Kom deg ut-dagen i Sætervika