Avlyst Kom deg ut-dagen i Sætervika

1. september kl. 14:00 - 17:00
Samnanger Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Vi avlyser på grunn av voldsomt regn, og vi tror ikke arrangementet blir kjekt i slikt vær.

DNT arrangerer nasjonal Kom deg ut-dag første søndag i september og Samnanger Turlag inviterer i den forbindelse til gøyal aktivitetsdag i Sætervika.

Bli med og skyt med pil og bue, kaste frisbee på blink, balansere på slak line, og spille badminton, fotball, volleyball og boccia. Vi har også litt hjernetrim og klosser, eller du kan bli med på elvevandring. Du kan nyte en rolig tur i kano eller ta et forfriskende bad. Kanskje finner du krabber i fjæra? Ta med fiskestangen om du ønsker å prøve lykken i sjøen.

Vi har gratis grillpølser (1 pr. persone) fra Gilde, og du kan grille medbrakt mat på våre varme bålpanner. Det er mange bord og benker for en pust i bakken og nyte ettermiddagen med oss.

Kiwi deler ut gratis frukt og grønt, og Friillinghetssentralen kommer og viser frem flott utstyr man kan låne gratis.

Vi har også en vervestand der vi har et knallgodt tilbud på medlemskap i DNT. Melder du deg inn på Kom deg ut-dagen (via nettet med kortbetaling innen kl 23:59 2/9-19) får du medlemskap for resten av 2019 og hele 2020. Barn mottar Turboreven-bamse som innmeldingspremie. Kom gjerne innom teltet og ta en prat med oss om medlemsfordeler, turprogram, hytter, dugnad og annet. Kom deg ut - meld deg inn!

Arrangementet er gratis, åpent for alle og passer for hele familien. Det blir deltakerpremier til alle barn. Turboreven kommer, og vi håper vi ser deg også!

Foreldre/voksne er selv ansvarlig for barna de har med seg.
Generelle vilkår du aksepterer ved å delta: http://www.bergenoghordalandturlag.no/Generelle%20vilkår/

Velkommen ut!