Barnas Turlag: Skitur

6. mars kl. 17:30 - 19:00
Fellestur, Skitur, Ake, Samnanger, Samnangerturlag, Gullbotn

Bli med turlaget på en liten skitur før kveldsmaten. Vi tilpasser lengden på turen etter gruppen. Vi fyrer opp bål og du kan grille middag eller kvelds. Ta med mat og drikke, og ha på varme klær.

Vi blir på Gullbotn eller Totræna, avhengig av snøforhold. Oppdatert info kommer nærmere turstart.

Turen er gratis og åpen for alle.

Generelle vilkår du aksepterer ved å delta på turen: http://www.bergenoghordalandturlag.no/Generelle%20vilkår/

Barnas Turlag: Skitur

Turledere: